Kaja i PajaDečija igraonica

1 10 2 3 4 5 6 7 8 9
1
10
2
3
4
5
6
7
8
9

Decija igraonica Kaja i Paja

Vaša ocena
(6 glasova)

 

 

Kaja i Paja je novootvorena dečija igraonica - rođendaonica koja se nalazi u samom srcu Vračara. Svojom kreativnom i pozitivnom energijom, šarmom i lepotom, a uz sve to i po vrlo povoljnim cenama, sigurni smo da će te kod nas za svoje svoje mališane vrlo brzo pronaći kutak igre, razonode i drugarstva.

 Tokom letnjeg perioda (jun - septembar) igraonica radi isključivo kao rođendaonica, odnosno prostor za proslavu dečijih slavlja. Od oktobra igraonica Kaja i Paja radi i kao dnevna igraonica gde možete dovesti Vaše mališane da se igraju i ponešto nauče od naših animatora, dok se vi opuštate u vrlo prijatnom ambijentu uz veliki izbor kafa i pića.

Prostor za decu čine dva dela. 
Prvi deo je opremljen zanimljivim rekvizitima u kome se deca uz asistenciju i budno oko stručnih animatora bezbedno predaju čarima igre.

U drugom delu deca se odmaraju od igre uz zakusku i sokiće, odnosno ovde se organizuje sečenje i posliženje torte, uz obavezno pevanje tokom rođendanskih proslava.
Prostor za roditelje se nalazi u produžetku dečijeg prostora tako da su Vam deca sve vreme na oku. U okviru ovog dela nalazi se zaseban toalet za roditelje. U dvorištu postoji deset mesta za sedenje.

Dodatne informacije


Ostavi komentar

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Roditeljinova obaveštenja o akcijama i ponudama na email

Prijavite se i primajte obaveštenja o LAST minute ponudama, akcijama i promocijama!
Budite u toku i uštedite novac sa jednim klikom!

MARKETING ZA IGRAONICEprijavite se naše servise